Možete li blokirati nekoga s vaše poslovne stranice na Facebooku?

Osobnim Facebook računom možete blokirati drugog korisnika pomoću postavki privatnosti. Te postavke nisu dostupne na Facebook poslovnim stranicama, ali korisnike možete zabraniti na druge načine. Nekomu možete zabraniti pristup administrativnoj ploči vaše stranice, postu koji je osoba stvorila na vremenskoj traci stranice ili komentaru koji je osoba dala na status koji ste objavili na svojoj stranici. Bez obzira koju metodu upotrebljavate, osobi će biti trajno zabranjen pristup vašoj poslovnoj stranici.

upravljačka ploča

1

Kliknite naziv tvrtke s padajućeg izbornika ispod strelice na traci izbornika vaše Facebook stranice. Kliknite gumb "Prikaži" na poslovnoj stranici da biste otvorili administratorsku ploču.

2

Kliknite vezu "Vidi sve" u odjeljku Nove lajkove da biste pogledali popis ljudi koji vole vašu stranicu tvrtke.

3

Kliknite "X" pored imena osobe koju želite blokirati. Označite potvrdni okvir "Trajno zabrani" na polju Ukloni potvrdu i kliknite "U redu" da biste tu osobu uklonili i blokirali.

4

Kliknite gumb "Sakrij" da biste zatvorili administratorsku ploču.

Post na vremenskoj traci

1

Kliknite "X" u blizini imena osobe u poruci koju je objavila na stranici.

2

Na padajućem izborniku odaberite "Delete".

3

Kliknite "Izbriši i zabrani korisnika" da biste uklonili post s poslovne stranice i blokirali osobu sa stranice.

Komentar

1

Pokažite na komentar koji je osoba dala na bilo koji post na vašoj vremenskoj traci. Kliknite "X" koji se prikazuje s desne strane posta. Pojavljuje se poruka u kojoj stoji: "Sakrili ste ovaj komentar tako da ga može vidjeti samo osoba koja ga je napisala i njihovi prijatelji. Poništite ili izbrišite ovaj komentar".

2

Kliknite "Izbriši ovaj komentar".

3

Kliknite vezu "Zabrani (korisničko ime)" u retku u kojem stoji "Možete je prijaviti i kao nasilnu ili zabraniti (korisničko ime)."